skip to Main Content
Vikhammer-dag 26.01.19

Vikhammer-dag 26.01.19

Lørdag 26/01-19 fra klokken 11.00 vil det i Malvikhallen arrangeres en egen Vikhammer-dag, der man har muligheten til å se flere av våre lag.

Først ut er Jenter 16 som får besøk av Klæbu klokken 11, før dagen avsluttes med damene i 3.div klokken 19.15Innimellom disse kampene vil det være mulig å stifte bekjentskap med våre damer i 5.div, som denne gang også vil inkludere spillere fra vårt j.18lag. Klokken 12.15 møter også de Klæbu.
Deretter blir det en ny J.16 kamp når Vikhammer HK tar imot Byåsen klokken 13.50.
Fra klokken 15.30 er det herrenes tur. Først ut er herrene i 3.div som får storfint besøk fra herrene fra andre siden av fjorden, Ørland. Når denne kampen avsluttes er det duket for toppoppgjør i 2.divisjon når herrene i 2.div får besøk av Lillehammer.

I tillegg har vi denne dagen et samarbeid med Hockey Mot Kreft, som vil være tilstede store deler av dagen. Det vil i alle fall være mulig å støtte dem og deres jobb, som egentlig er knyttet til ishockey og deres ønske om å samle ishockeyen i Norge for å bedre velferden til syke barn. Men dette ønsker vi i håndballen i Vikhammer å være med på, og vil derfor hjelpe Hockey Mot Kreft og deres innsats for å gi barna og deres pårørende et lyspunkt.

Det vil være bøsser tilstede i hallen og all inntekt fra inngangsbilletter vil gå til Hockey Mot Kreft.

I tillegg til dette vil det i 2.divisjonskampen fra klokken 17.30 arrangeres en egen bamsekamp i regi Hockey Mot Kreft. I Hockeyen er det vanlig at det ved første scoring til hjemmelaget blir kastet bamser på banen. Men i håndballen er det regler for stopp i spillet, og det vil derfor i denne kampen bli kastet bamser på banen når første timeout blir tatt. Disse bamsene vil da bli samlet inn og levert barneavdeling på St.Olavs Hospital.

Det vil bli solgt bamser på tribunen, og dette er noe vi anbefale. Grunnen til dette er at Hockey mot Kreft har bamser som allerede er ferdig innpakket, som derfor ikke vil bli skitten når de kastes på banen. Det er også grunnet smittefaren på sykehus. Vi anbefaler derfor at det handles bamser i hallen.  Om man likevel ønsker å ha med bamser hjemmefra så er det viktig at disse er originalt innpakket i plast.

Bamsene koster 100,- for små og 200,- for store.

Er vi ekstra heldige så kan det hende vi får besøk av deres to maskoter Timmy og Lykke også!

Vi håper på full hall og masse stemning, og at vi på banen for å se god underholdning og masse mål!

Heia VHK!

Back To Top
×Lukk søkefelt
Søk