skip to Main Content
Tap, Men God Innsats!

Tap, men god innsats!

Dagens motto før kampen mot tabelltoer Stjørdal HK var «stolt av egen innsats» 🤾‍♀️🤗Etter en tung start på 1. omgang lå vi dessverre etter med 7 mål 14 minutter ut i omgangen. Derifra og ut tok vi tak i kampen. Til full tid sto det 31 til SHK og 29 til oss 🤾‍♀️🤾‍♀️
Selv om det ble tap til slutt har vi absolutt grunn til å være stolt av egen innsats i dag, fordi ; -vi tar tak i kampen og klarer å snu den negative utviklingen -vi vinner de siste 45 min av kampen med 5 mål -og ikke minst at vi putter 29 mål mot et av topplagene i pulja. 🤾‍♀️🤾‍♀️
Vi vil også takke publikum for super støtte og god stemning i hallen i dag 🤾‍♀️🤾‍♀️
Vi gleder oss til ny kamp mot NTNUI i Malvikhallen i morgen klokka 17 .
Regner selvfølgelig med et like entusiastisk publikum til morgendagens kamp også 👏🤗👏🤗
Back To Top
×Lukk søkefelt
Søk